torstai 23. heinäkuuta 2009

Puoli vuotias

Kaapo täytti tänään puoli vuotta, ONNEA UKKELI!!!!!!

Kaapo on taas kuin ei olisi todella kipeä ollutkaan.

Oltiin peltotiellä juoksentelemassa illalla.
Näissä kuvissa siis tuo meidän "liian lihava"-tuomion saanut ukkeli

1 kommentti:

  1. Hieno homma että Kaapo on paranemaan päin.
    Meidän Roopella on ollut samantyyppistä ongelmaa. Roopella meinasi pentuna n.3-4kk alkaa eturaajat kääntymään, ilmeisesti liian energia pitoisen ruuan vuoksi. Se saatiin korjattua vaihtamalla ruoka saman valmistajan isojen rotujen penturuokaan jota syötettiin aina 18kk asti. Viiden kuukauden iässä talven ensi liukkailla Roope satutti toisen etujalkansa leikkiessään toisen koiran kanssa.
    Kipukohtaa oli alkuun tosi vaikea paikantaa mutta lopulta sen todettiin olevan lavan kohdalla ja oletettin olevan lihasrevähdys.
    Toipuminen oli hankalaa koska kipulääkkeet tietysti poistivat kivun eikä nuori koira malttanut olla rauhassa. Sama lapa on oireillut myöhemmin pariin otteeseen varsinkin syksyn kylmät kelit ovat pahoja,(pitäisi aina lämmitellä lihakset hyvin ennenkuin päästää koiran revittelemään).
    Toissa talvena kun jalka viimeksi äityi tosi pahaksi eikä meinannut millään parantua, kuvautimme koko koiran. Mitään ei löytynyt, joten diaknoosi on edelleen lihasrevähtymä.

    Koittakaahan pärjäillä ja pysyä terveenä.

    T: Roope, Aku ja isäntäväki

    VastaaPoista

Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnistasi!